Talaya Formentera

Talaya Formentera

Via internet vonden we de droom appartementen van Talaya Formentera… En een droom dat is het! Met ons fietsje kwamen we aan, WOW wat een uitzicht! De appartementen zijn zeer goed onderhouden en brandschoon. Ze liggen midden in de duinen en direct aan zee.

Appartement

De appartementen zijn heel knus en warm ingericht, zeer ruim en hebben alles wat je nodig hebt. Je beschikt over je eigen keuken met koelkast, magnetron en kookgerei etc. De koelkast is al gevuld met water, fris en melk wat erg handig was want we konden ons mannetje direct een fles melk geven en hoefden niet eerst naar de supermarkt.

De slaapkamer is ruim en romantisch ingericht met klamboe boven het bed. Ruime kasten en tevens hadden ze het babybedje al klaargezet en opgemaakt. De badkamer had een superfijne douche! Er waren meer dan genoeg handdoeken en toen we aangaven naar het strand te gaan kregen we zelfs badlakens van Talaya.

Services

Als je een appartement boekt bij Talaya is dit inclusief een vers ontbijtje. Ze vragen je hoelaat je het wil hebben en s’ochtends vroeg staat er een mandje op je terras met jajaaa.. warm afgebakken broodjes en croissants. Wat een verwennerij! Bij de check-in balie zit een keukentje waar je Nespresso koffie kan halen (zoveel je wilt). Dit geldt ook voor water, thee, fris of melk.

Ook belangrijk, de wifi van Talaya is top en snel!

Locatie

De locatie van Talaya Formentera is zo mooi! Je hebt het gevoel alsof je in een paradijs beland bent. Het uitzicht is alles wat je verwacht als je op een eiland verblijft. Prachtige witte stranden en helder blauw water. Er loopt een houten vlonder pad langs de gehele baai. Heel mooi aangelegd. Er zijn meer dan genoeg restaurantjes en strandtentjes in de buurt waar je een hapje kan eten of wat kan drinken. Wij zijn bij deze restaurantjes geweest; Real Playa, Sa Platgeta en hebben hier wat gedronken: Blue Bar Formentera.

Hier vind je de website van Talaya Formentera

 

 
share post to:

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *