Surfles

Surfles

Het staat al TE lang op mijn bucketlijst.. Leren surfen!
Toevallig ook op de lijst van mijn vriendin Silke en dus hebben we besloten om samen op surf vakantie te gaan in Portugal. Actief zijn is hartstikke leuk, maar dan wel het liefst met een warm klimaat en een zonnetje ; )

Afgelopen zondag hadden wij onze eerste surfles samen,
in Ijmuiden bij het te leuke Hightide surf & food. Bij deze hippe beachclub kan je heerlijk zitten, maar daarnaast kan je er dus ook surf & kitesurf lessen volgen. Het is echt onwijs leuk om te doen! De instructeurs zijn heel relaxt en professioneel.

Als je net zoals ons een beginners les neemt, leer je inpeddelen, opstaan en rechtdoor surfen op de golf. Moet zeggen dat wij vooralsnog heel goed waren in het inpeddelen : )

Bij aankomst krijg je een wetsuit aan zodat je lekker warm blijft en het ziet er vrij ‘pro’ uit, dus aan je outfit zal het niet liggen zeg maar.

Op het Kennemerstrand ga je oefenen hoe je het beste op je surf plank kan gaan staan.
Vervolgens ga je het water in om deze techniek toe te passen. Nou ik kan je vertellen, het is moeilijker dan het lijkt. Silke & ik hebben aardig wat zeewater gehapt en waren na 2 uur les bekaf! Maar wat hebben we gelachen en je bent nog sportief bezig ook! Zeker fijn om even te proeven wat het is, voordat we een week als surfchicks in Portugal zitten.

Ik kan het je echt aanraden! Het is superleuk om met een vriendin, je partner of familie te doen!
P.s. ze geven ook les aan kids. Je kan er zelfs kinderfeestjes boeken, hoe vet!?

Wij kwamen bij de Hightide surf & food door een groupon actie. Daar doe ze regelmatig aan mee, momenteel staan er SUP lessen via hun op Groupon. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!

 

 
share post to:

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *