Sprookjeswonderland

Sprookjeswonderland


Ben je in Noord Holland met kids en zoek je een leuk park om met ze naar toe te gaan?
Breng dan zeker een bezoekje aan Sprookjeswonderland. Een súúúperleuk park, helemaal voor peuters, kleuters en kleine kinderen (1 tot 8 jaar).

 

Wat is er te doen?

Voor een relatief klein park, zijn er in sprookjeswonderland veel vette attracties.
Zo kunnen de kids rijden in een autootje, varen in een dobberbootje of een ritje maken op een paard.
Er is een kinderboerderij, een speeltuin en voor de wat oudere kinderen een gaaf klim- en klauterparcours. Het állerleukste aan dit park is natuurlijk het sprookjesbos!
Supermooi opgezet en je kunt helemaal opgaan in de sprookjes sfeer!

 

Even wennen..

Dit park is echt ideaal als je kind nog niet zo oud is en je hem/haar even wil laten wennen aan het idee van een pretpark. Sprookjeswonderland is sfeervol, overzichtelijk en niet groot, daarnaast valt het qua drukte heel erg mee. Dus geen lange wachtrijen, zoals in andere pretparken vaak wel het geval is. Wat ook heel fijn is, is dat ze hier geen torenhoge entreeprijzen hebben. Nog een leuke bijkomstigheid.. het parkeren is gratis, dus hop in die auto naar Enkhuizen!

 

Sprookjeswinterland

Elk jaar wordt Sprookjeswonderland in de winter omgetoverd tot Sprookjeswinterland! Vanaf 16 december is het hele park verlicht met vele duizenden sfeerlichtjes en honderden lantaarntjes. Er zijn extra winterattracties en er zijn levende sprookjesfiguren aanwezig. De heks Hupsakee tovert elke dag om 16.00 met het publiek de reuze kerstboom aan. Zo kom jij met je gezin helemaal in de kerstsfeer!

Voor alle actuele info, neem even een kijkje op de website van Sprookjeswonderland.

 

Tip!

Over het algemeen kan je niet echt ‘gezond’ eten in een pretpark. Nou vinden wij een bordje patat en een pannenkoek op z’n tijd heerlijk! Maar mocht je graag wat gezonders eten, neem dan zelf snacks mee van huis. Bij Sprookjeswonderland mag je je eigen eten/drinken meenemen.

 

 

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *