LOFT hotel Arnhem

LOFT hotel Arnhem

 

Als je overnacht in een stad als Arnhem is het fijn om midden in het centrum te verblijven.
Zo kan je extra lang gebruik maken van je “shop tijd” en zijn alle hotspots op loopafstand.
Het LOFT hotel is van de eigenaar van de interieur winkels LOFT (vestigingen in Arnhem, Zwolle & Apeldoorn). Alles in hun winkel wil je het liefst meenemen en in je huis neerzetten. Qua inrichting zit je dan ook helemaal goed! Het pand is al een plaatje op zich:

(foto credits; Loft Hotel Arhem)

Het LOFT hotel beschikt over twee appartementen, die beide even mooi zijn. Wij sliepen in appartement 2. De hoge plafons in combinatie met de perfecte styling van het appartement geven echt een WOW effect als je binnenkomt.

De loft is uitgerust met een kleine keuken incl. magnetron, kookplaatje, waterkoker, Nespresso apparaat en zelfs een minibar.

 

 

Even voor de mama’s onder ons..
Als je met kids reist dan is het altijd fijn om een plek te hebben waar je je thuis voelt. Nou dat is hier! Sterker nog, ik zou er zo gaan wonen ; ) Bij het LOFT hotel hebben ze een babybedje en kinderstoel voor je klaar staan. Voorleesboekjes vergeten? Ook die liggen er!

De allergrootste plus van dit geweldige hotel is dat het midden in het centrum ligt, maar je je wel in een rustige omgeving bevindt.
Dus na het shoppen, de hapjes en drankjes kan je lekker bijkomen in dit toffe appartement.

Hotspots in de omgeving vind je hier; Arnhem.

 

p.s. Parkeren kan je het beste doen bij Parkeergarage Rozet (5 minuten lopen), kosten ong. 15 Euro per dag.

share post to:

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *