Ibiza zuid

Ibiza Zuid

Het zuiden van Ibiza heeft ons echt verrast. De billboards en drukte van Ibiza stad is snel verdwenen zodra je deze kant op rijdt. De stranden en de natuur zijn heel erg mooi! Alsmede het uitzicht op het prachtige Es Vedra. Wij hebben hier het echte ‘Ibiza gevoel ervaren’. Het was èèn van onze favoriete gedeeltes van Ibiza.

Strand

De stranden zijn in het zuiden van Ibiza zijn prachtig! Je hebt hier meer rotspartijen waardoor je echt TE mooie stranden hebt. Zie het beeld hieronder, zegt genoeg toch? Er zijn zoveel strandjes dat er voor iedereen wat wils is. Zo bezochten wij Cala Conta, wat supermooi maar wel erg druk is! Je kan iets meer rust vinden bij Cala Bassa, waar je ook nog eens heerlijk kan lunchen.

Overnachting

Wij vonden via Airbnb een geweldige Finca! Het ligt midden in een bos en het uitzicht hier is zo mooi! Het huisje is van alle gemakken voorzien, nieuwsgierig? Lees hier alle info!

Restaurants

Via onze Airbnb hosts kregen we de leukste tips om te eten. Zo bezochten we Es Boldado, een ontzettend sfeervol restaurant met uitzicht op Es Vedra. We hebben ook veel gekookt in de Happy Hippie Villa, omdat het hier zo fijn en relaxt zitten was! Spaanse muziek door de speakers en koken maar! Op en top een vakantie gevoel en bijkomend voordeel.. De kleine lag mooi op tijd in zijn bed.

Overig

Een must do is echt de zonsondergang bewonderen met de locals. Voor de exacte spot, lees deze blog. Daarnaast is het ook leuk om een hippie markt te bezoeken als je hier bent.

  
share post to:

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *