Ibiza Talamanca

Ibiza Talamanca

Talamanca is een ideale plek als je graag naar Ibiza wil met jonge kinderen. Het strand is prachtig, het ligt direct naast Ibiza stad en is bereikbaar middels een pontje. Nou vind ik een pontje nemen in Deventer al leuk, maar met een pontje naar Ibiza stad is natuurlijk helemaal een feestje!

Strand

Het strand van Talamanca beach is lekker breed, het is er niet mega druk en de zee is vrij ondiep, wat het een heerlijke plek maakt om met kinderen te genieten van zon & zee! Het is niet zo dat het echt een typisch familie strand is en daarom vonden wij het juist een top plek!
In de avond heb je hier een prachtig uitzicht op het verlichte ‘Ibiza stad’. Ik moet erbij zeggen dat ik opstaan met zo’n uitzicht ook niet vervelend vond ; )

Overnachting

Wij sliepen samen met ons 1-jarige zoontje in het warme & gezellige Hostal Talamanca en kunnen het zeker aanraden.
Hier lees je onze uitgebreide bevindingen over het Hostal dat direct aan zee ligt.

 

Restaurants

Hou je van borrelen en een fijn deuntje ga dan rond 15.00 voor een drankje en een hapje naar Restaurant Talamanca.
Rond die tijd komen er heerlijke beats uit de boxen en werkelijk alles van de tapas kaart is verrukkelijk! Let op, ga wel bij het ‘lounge’ gedeelte zitten, kinderen kunnen hier gewoon lekker vrij spelen. Blijf je nog iets langer en hou je van puur eten, ga dan zeker dineren bij de Fish Shack! Wil je liever op een iets ‘hippere’ plek dineren dan kan je terecht bij La Bodega Talamanca (jaaaa, dit is het zusje van de bekende La Bodega in Ibiza stad). Liever een Aziatische keuken, dan is de Rehab Beach Club iets voor jou.

 

Overig

Mocht je in de tijd dat je hier bent een auto willen huren dan kunnen wij Islas blanca ten zeerste aanraden. Ze zijn goed, niet duur en ze hebben autostoeltjes voor de kids! Daarnaast konden we de auto weer inleveren op het vliegveld, ideaal!

 

 

share post to:

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *