Deryan Travel Cot

Deryan Travel Cot

Ga je op reis en hebben ze ter plekke geen babybedje? Dan is deze Travel Cot van Deryan echt de uitvinding! Hij is erg licht, namelijk 3,5 kg en kan daardoor zo mee het vliegtuig in zonder dat dit grote gevolgen heeft voor je eigen bagage ; ) toch fijn!

Dit tentje is super makkelijk op te zetten. Je haalt hem uit de hoes en hij staat. Alleen het matrasje erin schuiven en een matje op de bodem leggen en klaar ben je.

Daarnaast is de Travel Cot verpakt in een handige hoes, die ruim zat is om alles in te krijgen. Dus je hebt niet het gevoel van vroeger dat je met grof geweld je slaapzak in een te klein hoesje probeert te proppen. Nee ruimte zat!

Je kan de Travel Cot naast slaapplek voor je kleintje ook gebruiken op het strand, in de tuin of binnen als speelplek.

Mocht jij ook op vakantie gaan en eraan denken om de Travel Cot aan te schaffen, probeer hem dan eerst thuis even een paar keer uit. Hebben wij ook gedaan en dat werkt fantastisch! Rapha voelde zich hierdoor op vakantie al helemaal vertrouwd in zijn tentje.

Let op! Er zijn meerdere varianten. Ons zoontje was anderhalf toen we de Travel Cot kochten en vrij groot voor zijn leeftijd, daarom kozen we voor de Travel Cot peuter luxe. Ze hebben ook een infant Travel Cot voor (0-1 jaar), Baby Box (0 – 2 jaar) en een baby luxe Travel Cot (0-2,5 jaar).
Je vindt alle informatie op de website van Deryan.

share post to:

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *