Ca du Chittu

Ca du Chittu

Mocht je even willen onthaasten dan is deze agriturismo helemaal iets voor jou.

Het voelt alsof je terug gaat in de tijd bij je ontbijtje en Ennio’s muziek hoort door de platenspeler, heerlijk!

Deze agriturismo ligt midden in de bergen van Ligurië. Op de weg er naar toe waan je je echt in het buitenland. De bergen, het ‘jungle’ achtige groen en de zon geven je het ultieme vakantie gevoel.

Ennio, zijn vrouw Donatella en zoon Mattia verbouwen alles zelf. Zo maakten wij een heerlijk gerecht met hun zelfgebouwde courgettes en tuinbonen.

 

Geen zin om zelf te koken?
Geen probleem!

Donatella staat de hele dag in de keuken en bereidt op vaste dagen een smakelijke maaltijd.
Ga met een lege maag, want je krijgt er een met liefde bereid vier gangen menu, uiteraard alles van eigen boerderij. Wat heel leuk is, is dat ze hier ook hun eigen kippen en varkens houden. Rapha vond het hier fantastisch!

Mocht je net zoals ons het kamperen even zat zijn (wat hier overigens heel tof is, je mag namelijk je eigen plekje zoeken midden in de natuur) dan kan je terecht in een van de compleet ingerichte appartementen. Deze zijn vrij basic, maar heel huiselijk ingericht en je vindt er alles dat je nodig hebt.

  

Het hoogtepunt van ons verblijf waren de honderden vuurvliegjes die je hier ziet als het donker wordt. In een woord, magisch!

Nog een grote plus is dat het maar 45 minuten rijden is naar La Spezia, waar je de boot of trein kan pakken naar het prachtige Cinque Terre.

Mocht je interesse hebben kijk dan ook even naar dit leuke filmpje over Ca du Chittu.

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *