Altavista Santa Eulària

Altavista Santa Eulària

Deze Airbnb is echt een verborgen juweeltje!
Zoek je een ‘stunning’ huis met keuken, zwembad en supertof dakterras (met het mooiste uitzicht over Santa Eulària) waar je kan vertoeven met kids? Dan MOET je hier naar toe! De host Lisa is een hele lieve vrouw die samen met haar twee kids woont op deze prachtige plek. Wat heel grappig is, is dat ze allemaal een beetje Nederlands spreken doordat ze fam. in Nederland hebben wonen. Haar kinderen zijn schatjes. Ze ontfermden zich volledig over Rapha en wij hadden het gevoel alsof we bij vrienden verbleven.

 

Het huis

Het huis zelf is heel ruim, met grote keuken, woonkamer en zelfs een uitbouw van glas waar de keukentafel staat. Je snapt het, met hetzelfde prachtige uitzicht.
Zie ook Airbnb Altavista. De foto’s zeggen genoeg denk ik : )

Via een trap buitenom het huis ga je naar beneden. Hier zijn de slaapkamers voor de gasten met eigen badkamer, deze hoef je dus niet te delen met andere gasten. Lisa had een babybedje beschikbaar, dus mocht je hier tijdens je vakantie verblijven hoef je die niet mee te sleuren. Maar nou komt het.. De echte pareltjes van dit huis zijn het geweldige zwembad met heerlijke lounge seats. En het dakterras, met bar!
En had ik al gezegd hoe mooi het uitzicht daar is? Ik weet zeker dat je er even stil van zal zijn.

 

Omgeving

Wij hebben een auto gehuurd om de omgeving te verkennen en gingen uitgebreid lunchen bij La Paloma dat een kleine 30 minuten rijden was vanaf Altavista. Ook hebben we het noorden verkend vanuit hier en een stopje gemaakt bij het prachtige Los Enamorados. Tijdens ons verblijf gaf onze host Lisa ons een goede tip voor de lunch, een mooi strandje met beach bar.
Helemaal onze stijl! Charmant, vrij basic, gezellig, Reggae muziek en goed eten : ) Chiringuito Aguas Blancas

Er zijn uiteraard ook heel veel leuke restaurantjes in Santa Eularia zelf, maar deze hebben wij niet bezocht. Een goede tip is restaurant; Bambuddha,

Hoe dan ook, wij hebben heimwee! Altavista is een plek waar je gewoon moet overnachten als je naar Ibiza gaat.

  

 

 

 

 

share post to:

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *