Agriturismo Podere L’agave

Agriturismo Podere L’agave

Deze biologische boerderij ligt iets buiten het centrum van San Vincenzo, bovenop een heuvel. Hierdoor heb je een prachtig uitzicht over de olijfgaard, het centrum en het strand. Met helder weer zie je zelfs de eilanden Elba & Corsica, een plaatje!

Voor kinderen is het een paradijs hier. Een aantal olijfbomen zijn omgebouwd tot hele toffe boomhutten. Er is een grote speeltuin, een jacuzzi, twee zwembaden en er is gewoon heel veel ruimte waardoor kids lekker rond kunnen rennen zonder dat iemand er last van heeft.

  

Wat helemaal leuk is aan Podere L’agave is dat ze ook allemaal boerderijdieren hebben. Zo mag je de varkens voeren, of je kan een kijkje nemen bij de kippen, ezels en pauwen.

    

Deze prachtige agriturismo is de ideale uitvalbasis als je met kids Toscane wil ontdekken.
Er zijn diverse appartementen die allemaal over een keuken en eigen badkamer beschikken, heel erg fijn en alles is super schoon!

   

Wat je sowieso MOET doen is het ontbijt boeken, dit is echt top! Ze hebben een heel uitgebreid ontbijt met mega veel keus aan brood, eieren, vleeswaren, kaasjes, zuivel, vers fruit, eigen jammetjes, versgeperste sapjes en ga zo maar door.

Je kan je hier even terugtrekken van alle indrukken die je hebt opgedaan, heerlijk!
Als de kleine op bed ligt, kan je genieten van een drankje onder je Italiaanse veranda en met dit uitzicht is dat echt ontspannen kan ik je vertellen!

 

share post to:

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *